Зингаревич, Попето и Лъчо Балтанов с обръщения към феновете на Ботев


FUTBOL-TV

Зингаревич, Попето и Лъчо Балтанов с обръщения към феновете на Ботев

Изпращаме година, изпълнена с цялата палитра от всевъзможни емоции – и хубави, и лоши. 
Преминахме през множество перипетии, но днес сме убедени, че лошото е зад гърба ни, намирайки верния път за развитието на любимия ни клуб. Това написаха от Ботев в навечерието на Коледа и Нова година.

"Какво ще ни предложи идващата 2024 година, какво мисли за настоящето и какви планове има за бъдещето на Ботев Пловдив неговият благодетел Антон Зингаревич, какво мислят и чувстват капитанът на представителния мъжки отбор Ивелин Попов и доказалият своята вярност Лъчезар Балтанов.

Изпращаме година, изпълнена с цялата палитра от всевъзможни емоции – и хубави, и лоши. Преминахме през множество перипетии, но днес сме убедени, че лошото е зад гърба ни, намирайки верния път за развитието на любимия ни клуб. Това написаха от Ботев в навечерието на Коледа и Нова година. Какво ще ни предложи идващата 2024 година, какво мисли за настоящето и какви планове има за бъдещето на Ботев Пловдив неговият благодетел Антон Зингаревич, какво мислят и чувстват капитанът на представителния мъжки отбор Ивелин Попов и доказалият своята вярност Лъчезар Балтанов, вижте във видеото

  Сподели
119