Дерменджиев: Не съжалявам, че не вкарахме повече, за нас беше важна победата


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Не съжалявам, че не вкарахме повече, за нас беше важна победата

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, остана доволен от победата на своя тим над Нордселанд в последния кръг от груповата фаза в Лигата на конференциите.

"Наистина, това е такъв мач, в който, който е по-търпелив, той ще спечели. Ние това направихме. С тези победи и най-вече с това, че Лудогорец ще играе напролет международни мачове, това беше важно за футболистите. Колективът е силен, здрав и започват играчите да играят тактически много силно.

Резултатът в Турция е много голям, нямаше как да излезем първи. Не съжалявам, че не вкарахме повече, за нас беше важна победата и ние си я заслужихме. Трябваше да има момент на рискуване, защото нямахме друг избор. Затова влязоха толкова нападатели и в крайна сметка се оказа удачно.

Идва една добра почивка, която ще бъда много добре, защото футболистите са почивали само 6 дни през лятото и сега имат по-голяма пауза, в която да си починат психологически и физически и да се отърсят от това напрежение.

Искам да ви кажа, че отборът е добре. Може да се подсили някъде, но не е наложително през зимата да се случи това.

Антон Недялков най-вероятно утре ще се прибера в България и прогнозите са такива, че до 2 месеца ще бъде напълно готов. За подготовката имаме план и всичко, но сега няма как да ви я кажа", заяви Дерменджиев.

  Сподели
187