Румънци обръщат Левски за едно полувреме


В. Мухарски

Румънци обръщат Левски за едно полувреме

Левски загуби с 2:3 от румънския Петролул в контролна среща, играна в Австрия. Българите водеха с 2:0 до почивката, но през втората част техните противници успяха да стигнат до пълен обрат.

Още в 6-ата минута Даниел Димов с удар от далечно разстояние даде преднина на "сините". 4-ри минути преди края на първото полувреме, капитанът на Левски в тази среща, Сержиньо Грийн се възползва от грешка в защитата на румънците и с хубав удар направи резултата 2:0.

Веднага след почивката Петролул намали резултата, след прекрасно изпълнен пряк свободен удар на Комазец. Отново той попадна в прегръдките на съотборниците си в 58-ата минута, когато се разписа за втори път във вратата на българите. В 70-ата минута Комазец центрира в наказателното поле на Левски, а новото попълнение на "сините" Орлин Старокин бе близо до това да си отбележи нелеп автогол, но за негов късмет това не стана.

Отборът на Петролул стигна до победата в 76-ата минута, когато Комазец с хубав удар от воле оформи своя хеттрик, а с това и донесе победата на своя тим.

  Сподели
158