Ел Маестро: Много сме разочаровани, че изгубихме точки от този мач


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Много сме разочаровани, че изгубихме точки от този мач

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не бе доволен от резултата срещу Славия в мач от 19-я кръг на шампионата, завършил 1:1. Специалистът открои липсата на ефективност в офанзивен план.

"Мисля, че нямахме достатъчно качество в атака, не беше на нормалното ниво. Много сме разочаровани, че изгубихме точки от този мач. Трудно е да се каже какво се е случило, преди да получим нашите статистически данни от двубоя", започна той.

"Не съм доволен като цяло от нашето представяне във фаза атака. Няма значение кой индивидуално не се е справил. Днес е един, в друг ден е друг. Не съм доволен от цялостното представяне. Не е важно какво се е случило със Загорчич. Не желая да губя време и думи, нормална ситуация. От моя страна няма лоши чувства", продължи треньорът на ЦСКА.

"Играхме в трудни условия и нямам предвид времето. Имате достатъчно камери и сте достатъчно интелигентни, за да прецените сами ситуациите. Резултатите винаги са най-важните, особено за Купата и във важните мачове. Трябва да се подобрим", завърши Нестор Ел Маестро в ефира на Диема.

  Сподели
161