Славия спечели битката на семейство Вуцови в Габрово


FUTBOL-TV

Славия спечели битката на семейство Вуцови в Габрово

Славия се класира за осминафиналите на Sesame Купата на България. "Белите" надиграха с 4:1 като гост Янтра в Габрово в последния двубой от 1/16-финалите. Двубоят бе доста любопитен тъй като противопостави фамилия Вуцови. Светльо Вуцов пази на вратата на "белите", а баща му - Вили Вуцов води Янтра, като за тима от Габрово игра и Петър Вуцов.

Иначе Галин Иванов вкара дежурния си гол за Славия, откривайки резултата още в петата минута. Повод за радост за домакинските фенове имаше в 21-ата минута, когато Ивайло Михайлов изравни. В средата на полувремето обаче Владимир Николов отново изведе "белите" напред. През втората част Денислав Александров отбеляза трети гол, а в края на мача Мартин Сораков оформи и крайния резултат с четвърти гол.

Така Славия ще се натресе на ЦСКА в следващата фаза на турнира. Интересно е да се отбележи, че броени дни преди този мач - "бели" и "червени" ще се изправят един срещу друг и в шампионатен мач. И двете срещу между Славия и ЦСКА ще се играят на стадиона в квартал "Овча купел".

  Сподели
201