Костов: Напрежението ще излезе, когато се обединим


FUTBOL-TV

Костов: Напрежението ще излезе, когато се обединим

Треньорът на Левски Николай Костов говори след победата с 3:1 като гост над Дунав в Sesame Купа на България. Специалистът беше доволен от своя отбор, но заяви, че разделението на феновете влияе на футболистите. 

 
"Доволен съм от крайния резултат. Не съм доволен, че останахме с 10 играчи и трябваше да изразходваме толкова енергия. Трябва да поздравя футболистите и на двата отбора. Представихме се добре, въпреки че имахме футболисти, които играха на необичайна позиция. Беше важно да имаме добра игра в защита, в която единственият защитник беше Келиан. Дори да бяхме с основния си състав, пак щях да използвам някои от тях като основни играчи", започна Костов. 

"Нашите футболисти в атака винаги се представят много добре. Изпускаха моменти, но ние им ги създавахме. Ще подобрим реализацията в отбора. Имаме добри футболисти в атака и трябва да им имаме доверие. Исках да избегна разговора за напрежение. Нашите фенове са на два полюса. Това влияе на самочувствието на играчите. Те виждат подкрепата по своя си начин. Напрежението ще излезе, когато се обединим и когато започнем да обичаме повече футболистите и отбора", заяви Костов в ефира на Диема. 

  Сподели
164