Венци Стефанов: Министърът на спорта трябва да подаде оставка


Н. Гавазов

 Венци Стефанов: Министърът на спорта трябва да подаде оставка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова спортния министър Димитър Илиев да подаде оставка.

"Ситуацията бе политически използвана от хора, които искат да има безредици. Искат свалянето на министър на вътрешните работи (б.р. - Калин Стоянов). Спортният министър трябва да си подаде оставката, защото е абсолютно неадекватен.

Случи се нещо много грозно, което в нормално общество се нарича терор. Поведението на хората от БФС не може да предизвиква тези простотии, които станаха по улиците. Цяла седмица едно момче, което няма нито един ден трудов стаж и не е похарчил нито един лев за нещо добро, надъхваше хората, медиите му даваха трибуна. И един неадекватен министър на спорта все повече надъхваха хората да излязат на улицата и да протестират. Но те нямат представа, че между хората на протеста има огромно количество лумпени, които чупят наред и тероризират беззащитните. Потрошиха и стадиона ни, а не си платиха след това

Боби няма къде да ходи, ще си подаде оставката. Чудя му се защо продължава да упорства.

Безредиците по улиците, ударите по полицията, палежите, това няма нищо общо с оставката на Михайлов. Имам записи, които показват как протестират мирните граждани и записи как лумпените палят колите. Това не е протест, а е престъпление", заяви Стефанов по време на гостуването си в "На Фокус с Лора Крумова" по NOVA.

  Сподели
42