Лъчо Танев: Най-важно е Боби да свика конгрес и да не се кандидатира


FUTBOL-TV

Лъчо Танев: Най-важно е Боби да свика конгрес и да не се кандидатира

Футболният мениджър Лъчезар Танев сподели мнението си за ръководството на Българския футболен съюз и проблемите в родния футбол като цяло.

"Животът е динамичен. Нещата са такива, че младите хора вече мислят по-различно, по-динамични са, имат право на шанс. Нека не говорим за мен", каза той в предаването "Арена Спорт" по БНТ за кандидатите за президент на БФС.

Относно това, дали би се кандидатирал за президент на БФС, Танев бе категоричен: "Днес като ме питате - не, но нищо не се знае".

"Той най-добре си знае, недоволството е огромно. Тук не е най-важното дали Боби ще си подаде оставка или не, по-важното е Боби да насрочи конгрес за първите месеци на следващата година и да не се кандидатира за нов мандат. Хубаво е да има нови хора, които да представят различни гледни точки", надява се той.

"Винаги съм бил отворен за разговори. Аз говоря откровено, винаги съм отворен и говоря с всички в лицето, казвам си моето мнение с мисълта за конструктивна дискусия и винаги ще го правя, ако някой има нужда от моите възможности", отговори Танев на въпроса, дали би помагал на ново ръководство на БФС.

  Сподели
261