Феновете на ЦСКА обявиха информация от СДВР за лъжлива


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА обявиха информация от СДВР за лъжлива

Феновете на ЦСКА вече имат изявление за случилото се от снощи. Според "Трибуна Сектор Г" от пресцентъра на СДВР са дали грешна информация за сбиване между агитките, което е довело до намесата на полицията. "Армейците" са категорични, че това не отговаря на истината. Факт е, че в не малко видеа в социалните мрежи се вижда как полицаи нападат хората, без ясна причина. Ето какво пишат феновете на ЦСКА:

Армейци,

Бихме искали да заявим, че изтеклата от страна на СДВР информация за сблъсъци между две агитки на протеста снощи категорично не отговаря на истината - напрежение между нас и останалите не е имало.
От сутринта удобната за всички версия е широко лансирана в добре познатите ни послушни "медии", гарнирана с лъхащи на фалшив патос и драматизъм пресконференции.

Не за първи път забелязваме подобен опит за демагогия и преекспониране на събитията от страна на МВР, но дори и те не могат да скрият грозната истина, прозираща от стотиците клипове и снимки в социалните мрежи - десетки пребити невинни хора в следствие на поредния полицейски произвол.

На тяхна страна е правото, но наша страна - правдата!

  Сподели
57