Феновете на Локо Пловдив: БФС - палачи на българския футбол!


FUTBOL-TV

Феновете на Локо Пловдив: БФС - палачи на българския футбол!

От фенклуба на Локомотив Пловдив излязоха с остра публикация по повод последните събития в българския футбол и в частност решението на БФС мачът срещу Унгария от квалификациите за Евро 2024, който ще се проведе на стадион "Христо Ботев" да се играе пред празни трибуни.

"Черно-белите" привърженици призоваха ръководните фактори във футболния съюз да подадат оставка и ги нарекоха палачи на българския футбол.

"Когато ръководителите на футбола в една държава започнат да бягат и да се крият от привържениците, значи е време да си отидат по живо, по здраво. Докато могат!

Срамът, който настоящото ръководство на БФС лепна на България, не може да бъде измит дори и с отлични игри. БФС се скри удобно зад наредбите на УЕФА и се позова на някакъв имагинерен риск, който съществува само в съзнанието на гузния - защото знае, че има за какво да го гонят. Защото ръководството на БФС има престъпна вина за състоянието на българския футбол. И все по-често започва да се държи като диктатор, като налага санкции за неправилно дишане. Очевадно е, че в централата на българския футбол необратимо са загубили връзката с реалността, за да прибегнат до последния си ход и да оставят многострадалния български национален отбор без единствената подкрепа, която би могъл да получи - тази от трибуните!

  Сподели
210