Загорчич: Имаме нужда от по-добър централен нападател


FUTBOL-TV

Загорчич: Имаме нужда от по-добър централен нападател

Наставникът на Славия Златомир Загоричич бе доволен от успеха над Етър с 1:0.

"Тежък мач за нас. Сигурно всички ще са такива. Успяхме да отбележим от дузпа, но трябваше да си решим мача по-рано, като имахме ситуации. Футболистите се раздадоха, така трябва да действаме и да събираме точките. Работим, не може всичко от веднъж да стане. Трябва да тренираме и да повярваме в себе си. По този начин трябва да играем и да се раздаваме, както и да подобрим играта и завършващата фаза", сподели той.

"Имаме си нужда от по-добър централен нападател, който да може да задържи топката и тогава със сигурност ще е много по-лесно за другите, участващи в атаката. Доволен съм и от Влади. Трябва да изкараме полусезона, с колкото може повече точки, за да сме по-спокойни", заяви специалистът.

"Някои неща, които се изграждат дълги години, бързо рухват. Говоря си с футболистите да показват това, което правим. Убеден съм, че постепенно ще стане. Предстои много важен мач за нас. Трите точки са съществени. Излизаме за победа – не само тогава, но и за следващите мачове", завърши Загорчич в ефира на Диема.

  Сподели
144