Левски си хареса един от многото чужденци на Берое


FUTBOL-TV

Левски си хареса един от многото чужденци на Берое

Централният нападател на Берое - Сантиаго Годой е предизвикал интереса на Левски, пише “Тема Спорт". “Сините" ще следят аржентинеца до края на годината. Той блесна именно срещу тях. На 27 октомври старозагорци победиха с 2:1 у дома, а 22-годишният Годой отбеляза второто попадение в мрежата на Николай Михайлов. Тогава той пресече пас на Кристиан Димитров в собствената половина, след това направи близо 70-метров рейд, преди да копне технично топката над вратаря на столичани. Преди това Годой вкара и за успеха с 2:1 над Локомотив (Пловдив) на “Лаута". 

Както е известно, Левски иска силно друг нападател на Берое - Вини Трибуле. В момента той не играе на върха на атаката, а на фланга. “Сините" вече са водили на няколко пъти разговори с представители на 24-годишния камерунец. Те нямат нищо против клиентът му да премине на “Георги Аспарухов". 

Трибуле има договор с Берое до края на първенството. Той вече е отхвърлил няколко оферти на заралии. Това бе и причината в един момент да бъде изваден от отбора. Новият треньор Хосе Луис Ачиари обаче го реабилитира. 

Трибуле е водещият реализатор на Берое, като от началото на кампанията има 5 гола вefbet Лига.

  Сподели
191