Пуснаха билетите за пловдивското дерби, фенове на Локо няма да се допускат


FUTBOL-TV

Пуснаха билетите за пловдивското дерби, фенове на Локо няма да се допускат

Билетите за пловдивското дерби между Ботев и Локомотив вече са в продажба, информираха от "жълто-черния" футболен клуб. Двубоят между двата тима от 16-ия кръг на Първа лига е насрочен за 3-и ноември (петък) от 19:30 часа на стадион "Христо Ботев". 

Пропуските вече са налични за закупуване онлайн на сайта kolezha.bg, като се продават и на касите на стадион "Христо Ботев". В събота те ще работят от 10:00 до 17:00 часа, а в неделя от 11:00 до 16:00 часа. От 30-и октомври (понеделник) касите ще са с работно време от 10:00 до 18:00 часа.

Цените на билетите са следните: 

Трибуна Юг – 15 лева;

Трибуна Север – 15 лева;

Трибуна Изток - 22 лева;

Централна трибуна (блок А1 и А7) – 25 лева;
Централна трибуна (блок А2 и А6) – 30 лева;
Централна трибуна (блок 3, 4 и 5) – 40 лева;
Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 45 лева;
Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80 лева;

- деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място)

- деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

- за инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

- при закупуване на билет онлайн феновете ще използват 5% отстъпка от цената на билета.

Както е известно, след разрешение от страна на Община Пловдив стадион "Христо Ботев" отворен изцяло за срещата, въпреки продължаващите строително-монтажни дейности по козирката на Южната и на Северната трибуна. На мача няма да има фенове на Локомотив след споразумение между двата клуба, след като по-рано през сезона нямаше привърженици на "канарчетата" на "Лаута" в дербито в първия кръг на Първа лига. 

  Сподели
236