Локо Пловдив и ЦСКА 1948 направиха добър мач, който остана без победител


FUTBOL-TV

Локо Пловдив и ЦСКА 1948 направиха добър мач, който остана без победител

ФК ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив не успяха да излъчат победител, завършвайки наравно - 1:1 в мач 15-ия кръг на родния елит. Двата тима направиха не лош двубой, в който имаше дузпа, червени картони, греди, отменена дузпа в 93-ата минута и др.

В 15-ата минута домакините от Бистрица поведоха. Ангеля Лясков допусна груба грешка в близост до наказателното поле на Локомотив Пловдив. Георги Русев открадна топката и стреля от границата на наказателното поле с левия крак, за да вкара за 1:0.

В 43-ата минута Джовани спечели дузпа за Локомотив, след като бе фаулиран от Ерденис Гурища. Зад топката застана бразилецът, който с техничен удар в средата на вратата изравни резултата, давайки повод за радост на гостуващите фенове, които бяха доста повече от домакинските.

Двата тима направиха и не малко пропуски през целия двубой. Малко след почивката Дион подаде към Минчев, който с пета продължи към Конте. При неговия удар имаше рикошет и топката в крайна сметка се отби в напречната греда. Десет минути преди края Георги Минчев нацели втора греда за гостите.

В 89-ата минута Ангел Лясков и Елитон получиха червени картони, Лясков за втори жълт, а бразилският защитник на домакините за удар без топка срещу Димитър Илиев.

В третата минута на добавеното време Ивайло Стоянов отсъди дузпа в полза на "червените", след като Симеон Петров се свлече в наказателното поле след съприкосновение с Динко Хоркаш. Все пак главният съдия бе привикан да разгледа ситуацията с ВАР, след което отмени първоначалното си решение. Така

  Сподели
175