Майкъл Естрада обяви кои са най-важните играчи за ЦСКА


FUTBOL-TV

Майкъл Естрада обяви кои са най-важните играчи за ЦСКА

На специална церемония в Пресклуб "България“ играчите на ЦСКА Тобиас Хайнц и Майкъл Естрада  бяха наградени съответно   за Играч номер 1 на 8-ия  и 11-ия кръг отefbet лига.

 За отличната си игра и отбелязването на втория гол при победата на ЦСКА над Берое с 3:0 като гост,  Тобиас Хайнц получи 8 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 18 футболни треньори и специалисти. Мартин Секулич (Ботев Пловдив)  има 4 гласа, Джовани (Локомотив Пловдив)  е с 3 гласа, Крум Стоянов (Етър) получи 2 гласа, а Ивелин Попов (Ботев Пловдив)  е с 1 глас. 

Освен купата за Играч на кръга Тобиас Хайнц получи и "Златната топка“ за Футболист на месец септември. В анкетата на Пресклуб "България“ Хайнц получи 12 гласа от участвалите в допитването 24 спортни  медии и редакции, а с по 4 гласа останаха Дюкенс Назон /ЦСКА/, Aлфа Конте (Локомотив Пд) – и  Майкъл Естрада /ЦСКА/.

Майкъл Естрада получи наградата за  Играч на 11-ия кръг. За двата си гола при победата на ЦСКА над Локомотив Сф Естрада получи, 8 гласа,  Борис Тютюков (Пирин)  е с 5 гласа, Уелтон (Левски) има  3 гласа, а  Атанас Илиев (Черно море) – 2 гласа.

Хайнц и Естрада благодариха на всички, които са гласували за тях и подчертаха, че играчите на ЦСКА имат желанието и качествата да спечелят шампионската титла.

“С тези играчи можем да играем футбола, който Ел Маестро иска от нас – с Линдсет, Тоби, Марселино. Топката винаги трябва да минава през тях – те са много агресивни и с много тренировки ще стигнем ритъма, който треньорът иска от нас", обяви Майкъл Естрада.

  Сподели
126