Проблем с доклада бави наказанията на ЦСКА-София и Левски


Н. Гавазов

Проблем с доклада бави наказанията на ЦСКА-София и Левски

Проблем с доклада след дербито между ЦСКА-София и Левски бави решението на Дисциплинарната комисия към БФС. От централата забавиха изявлението си за поведението на част от феновете на двата тима.

Напомняме, че по време на двубоя двете агитки се обстрелваха с ракети, а привърженик на "червените" пострада и бе закаран в болница. "Сините" вече имаха предупреждение за лишаване от домакинство и се очаква трибуните на стадион "Георги Аспарухов" или част от тях да останат затворени за следващото домакинство, което е срещу Черно море в неделя от 16:30 часа.

Именно заради това ръководството на столичани все още е в неведение и не е пуснало в продажба билетите за мача, тъй като не знае каква ще е санкцията за клуба и какво количество от пропуските ще трябва да продава.

Днес комисията се събира в 12:00 часа и ще има решение по случая. Именно грешка в доклада е довела до забавянето и Дисциплинарната комисия се е самосезирала, като се разглеждат видео материали, за да се вземе крайното решение.

Наказание ще има и за ЦСКА-София, като се очаква "червените" да получат предупреждение за лишаване от домакинство или мач при закрити врата. Отделно от това двата клуба ще отнесат солени глоби и за други провинения на привържениците.

  Сподели
129