Бербатов: Получава се една трагикомедия в българския футбол, която вече не е смешна


FUTBOL-TV

Бербатов: Получава се една трагикомедия в българския футбол, която вече не е смешна

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов говори ексклузивно за Дарик радио в "Спортното шоу“ и коментира поведението на Георги Иванов – Гонзо при завръщането на българския национален отбор от Албания.

“Оставят тези момчета сами да се оправят на терена и пред камерите. И единият тръгва да бяга от вратата, но не може да излезе и я бута. Ще ви отговаря по Facebook. Преди се смееше на хората от Facebook, сега ще отговаря по Facebook. Другите ги няма и се крият. Трети ще преспиват и ще виждаме какво ще правим, като преспим. Още ги чакаме да видят. Получава се една трагикомедия в българския футбол, която вече не е смешна“, коментира Бербатов.

"Ведрото е, че няма да е само така. Няма да е винаги така, ако се вземем в ръце всички заедно и се обединим и направим така, че това порочно управление да спре“, добави той.

"Обединени може да правим чудеса и сме го доказвали. Може би ни трябва още малко време, за да го осъзнаем. Много време мина. Отворила се е врата на омразата, на омразата къхм ръководителите, сигурно към момчетата от националния отбор. Няма да е само така, но трябва да се обединим“, каза още Бербатов.

  Сподели
172