Бойко Борисов ще играе в мач в памет на Начко Михайлов


В. Мухарски

Бойко Борисов ще играе в мач в памет на Начко Михайлов

На 5 юли 2011 г. се навършват 62 години от рождението на Атанас Михайлов–Начко, легендарния играч на Локомотив София и българския футбол, който напусна този свят на 1 октомври 2006 г. В памет на знаменития футболист и по повод 62-годишнината от рождението му във вторник, (5 юли) от 18.30 ч. на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда" ще се проведе приятелски мач между ветераните на Локомотив София и Сборен отбор от ветерани, бивши национали и приятели на бате Начко, сред които ще бъде и Премиерът на България Бойко Борисов, информира сайт на "железничарите".

За ветераните на Локо София ще играят Ангел Колев, Нако Дойчев, Бойчо Величков, Венци Арсов, Йордан Стойков–Бумбо, Боре Илиев, Борис Манолков и още много други бивши съотборници и възпитаници на легендата. Атаката на отбора със сигурност ще бъде водена от малкия син на Михайлов - Виктор, а неговият брат Мишо ще бъде помощник на старши-треньора Григор Петков.

Наставник на сборния отбор ще бъде треньор на XX век у нас Димитър Пенев, а с капитанската лента тима ще изведе Премиерът на България Бойко Борисов. Във формацията ще се включат Емил Бучински, Павел Панов, Божидар Искренов, Емил Спасов, Сашо Борисов и други популярни бивши футболисти.

  Сподели
174