Ел Маестро прави промени в защитата на ЦСКА


FUTBOL-TV

Ел Маестро прави промени в защитата на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро обмисля да направи сериозни промени в защитата на тима.

За целта на лагера в Тетевен той ще пробва нов формат на отбраната, който да изключи от титулярния състав Шакич и Махмутович. Двамата не се представиха на ниво в дербито с Левски и е много вероятно да седнат на пейката за сметка на Сенянг и Вион. Гамбиецът често отпада от сметките заради липсата на паспорт на Европейския съюз. Единствен сигурен за мястото си в отбраната може да бъде Иван Турицов, въпреки че за пореден път българинът трудно се справяше с набезите на бразилеца от Левски Уелтон. Щабът на Ел Маестро отчита, че грешките в отбрана можеха да се окажат фатални и ЦСКА да падне в дербито, пише "Мач Телеграф“.

Сръбският наставник на "червените" много точно е подбрал времето за промени и експерименти. До началото на декември на ЦСКА предстои поредица от леки мачове, в които тимът се очаква да спечели 15 точки. До края на месеца тимът от Борисова градина гостува на опашкаря Пирин и е домакин на Арда. След това му предстои мач с Етър – отложен заради участието в евротурнирите. По-нататък следват мачове с Хебър, ФК Крумовград и отново Етър.

ЦСКА заминава за Тетевен днес след тренировката на Панчарево. Лагерът в старопланинския град ще приключи в неделя с контрола срещу Литекс.

  Сподели
148