Костов обмисля промени за мача с ЦСКА-София


Н. Гавазов

 Костов обмисля промени за мача с ЦСКА-София

Левски едва ли ще промени схемата си на игра за дербито с ЦСКА-София, както очакват мнозина, но пък не е изключено да направи промени в стартовите 11, пише днес в. "Мач Телеграф“.

На "Герена“ искат да отговорят подобаващо на агресията на "червените“ в средата на терена. Затова не е изключено там се появят по-опитни имена от младоците Джевад Ел Джемили и Асен Митков. Последният бе почти незабележим в дербито с Лудогорец, което бе загубено с 0:1. Халфът явно се уплаши от влизането, което му направи Руан в началото на мача. Със сигурност играчите на ЦСКА - София няма да се церемонят с него.

Ел Джемили пък се загуби в доста от последните двубои на "сините“ и той не е толкова ефективен, както бе в началото на сезона. Засега обаче не е ясно кои играчи ще ги заменят. Съществува и възможност Николай Костов да промени мнението си и отново да заложи на тях, за да покаже, че им има пълна вяра.

Със сигурност този път в защитата ще се завърне Кристиан Димитров. В последните 2 мача той отстъпи място в стартовите 11 на Келиан ван дер Каап. Причината да не играе с Лудогорец бе висока температура, която го втресе преди срещата.

На "Герена“ се радват, че заразата, която удари преди това и Асен Митков, бе овладяна. Така в момента Николай Костов разполага с всички играчи, ако не броим Билал Бари, който все още се възстановява.

  Сподели
178