Димитър Пенев: Дербито с Локо София се знае от мое време


В. Мухарски

Димитър Пенев: Дербито с Локо София се знае от мое време

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че е доволен от жребия за новото първенство. Както вече стана ясно "армейците" ще играят с Локо София в 1-ви кръг. На излизане от сградата на Българския футболен съюз легендата на "червените" заяви, че неговото желание е било ЦСКА да играе срещу шампиона Литекс в първи кръг, но и мач със столичните "железничари" е добро начало. Пенев добави, че това дерби се знае още от неговото време.

"ЦСКА и Локомотив (София) винаги са играли много добри мачове, но ние сме имали предимство. Надявам се и този път да бъде така. Това ще бъде един хубав старт на първенството и ЦСКА има голям шанс затова. Има много време до началото, както и до мача с Левски. Преди това има много проблеми за решаване, като лицензирането на стадиона", заяви Димитър Пенев.

Междувременно стана ясно, че на 8 юли (петък) възпитаниците на Милен Радуканов ще изиграят контролна среща с тима на Бдин Видин. Проверката ще се проведен на стадион "Искър" в град Самоков и е с начален час 18:00.

  Сподели
213