Локо Пловдив не се даде и на Лудогорец в Разград


FUTBOL-TV

Локо Пловдив не се даде и на Лудогорец в Разград

Лудогорец и Локомотив Пловдив завършиха наравно при резултат 1:1 в мач от 11-ия кръг на шампионата. Така "смърфовете" все още е лидер в класирането с актив от 29 точки, като воденият от Александър Томаш тим остава непобеден от началото на сезона. Лудогорец пък остава на 5-о място във временното класиране с актив от 17 точки, но и два мача по-малко от днешния си опонент.

В 9-ата минута Якуб Пьотровски даде дълго подаване зад гърба на отбраната на Локомотив Пловдив. Бърнард Текпетей надбяха Хорхе Сегура и елегантно пусна топката покрай Динко Хоркаш, за да реализира.

В 21-ата минута гостите можеха да изравнят след грешка на вратаря Симон Слуга. Стражът бе притиснат подари топката на Евандро, който обаче стреля неточно от малък ъгъл и от дистанция.

В 53-ата минута Лудогорец удари греда, след като Руан успя да се измъкне от защитник на гостите и прокара топката покрай Хоркаш, но стълбът спаси Локомотив. Малко след това Лудогорец имаха претенции за дузпа, но след намесата на ВАР - такава не бе дадена.

Рик Джонатан навлезе през центъра в наказателното поле на гостите в 75-ата минута и потърси горния десен ъгъл, но Хоркаш се намеси по великолепен начин и отрази.

Локомотив Пловдив стигна до изравнителното попадение в 85-ата минута, когато Симон Слуга се забави при разиграването, а Петър Андреев, блокирайки подаването му към Ноа Сонко Сундберг, прати топката във вратата, като по този начин донесе точка на гостите.

  Сподели
246