Лудогорец с обръщалка срещу Локо София


FUTBOL-TV

Лудогорец с обръщалка срещу Локо София

Лудогорец се върна на пътя на победите в родния шампионат. В последна среща от десетия кръг шампионите направиха обрат от 0:1 до 3:1 при гостуването си на Локомотив София, след като преди седмица допуснаха равенство 2:2 у дома срещу Ботев Пловдив.

В седмата минута Александър Любенов се намеси решително след удар на Бърнард Текпетей. Пет минути след това столичани изненадващо поведоха в резултата. Бруно Франко центрира в наказателното поле, където Диого Тейшейра се разписа във вратата на шампионите. 

До почивката резултатът бе 1:0 за Локо София. Обръщалката бе факт след почивката.

След няма и час игра Секо успя да изравни. Аслак Фон Витри подаде за Кайо Видал, а той пусна за Секо, за да може нападателят да се разпише за 1:1. 

Лудогорец поведе в 67-ата минута. Иван Йорданов центрира в наказателното поле, а Клод Гонсалвеш с глава отбеляза във вратата на столичани.

В 76-ата минута Спас Делев отправи силен шут към Александър Любенов, който изби, а след това Алан Диас реши с глава да връща топката към вратаря на домакините, който пропусна кълбото и Кайо Видал на празна врата направи резултата 1:3.

Успехът за "зелените" идва само три дни след победата с 4:0 у дома срещу Спартак Търнава в груповата фаза в Лигата на конференциите.  

  Сподели
188