Левски ще опита да се реваншира на феновете си с победа над Етър


FUTBOL-TV

Левски ще опита да се реваншира на феновете си с победа над Етър

Левски - Етър
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 23.09.2023 г.
Час: 20:00


Левски приема Етър на "Герена" в среща от 10-ия кръг на родния шампионат. "Сините" очаквано влизат в ролята на фаворити, не само заради добрата форма, в която се намират, а и заради незадоволителното представяне на "болярите" след завръщането им в елита. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е, че до изненада едва ли ще се стигне - знак 1.

Последният мач определено развали настроението в лагера на Левски. Всички в клуба се бяха наточили за 3-те точки срещу друг новак в елита - ФК Крумовград. В крайна сметка равенство прекъсна победната серия на Николай Костов при завръщането си на "Герена". Този път прогнозите са, че в Левски ще са си взели забележка и този път няма да има нова грешна стъпка.

Въпреки това, Николай Костов едва ли ще предприеме кой знае какви промени в състава си от неприятния мач в Коматево (там ФК Крумовград играе домакинските си срещи) преди седмица. Желанието на Костов е този път Дарлан да попадне в групата за мача, но не се знае дали това ще стане заради бройката от чужденци извън Европейския съюз. Реално това изглежда като единствен проблем пред треньорския щаб на "сините".

Старши треньорът на Етър Велико Търново - Емануил Луканов също не смята да "пипа състава". Той е останал много доволен от преставянето на отбора, въпреки поражението от лидера в класирането Локомотив Пловдив преди седмица.

"Наивно поражение, защото бяхме с двама човека по-малко, когато ни вкараха гола. Подходихме наивно в ситуацията при гола на Локомотив. Вкараха ни гол на контраатака на наш терен. Случва се нещо абсурдно от страна на тези странни отсъждания. Това, което се случва с Етър, е абсурдно. Червеният картон обърка мача. Ние не сме объркали нищо. Искам да благодаря на тези момчета, които се раздаваха. Играем срещу всичко и всеки. Няма да се предадем. Идва пореден труден мач. Липсват ни точки", заяви видимо ядосания Луканов след мача с Локо.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
286