Любо Пенев: Съжаляваме за загубата, но това е част от играта


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Съжаляваме за загубата, но това е част от играта

Наставникът на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, коментира поражението от Пирин Благоевград с 1:2. Специалистът изрази надежда, че съвсем скоро тимът му ще се завърне на победния път.

Изиграхме добър мач, имахме контрол. Ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Пирин направи точно това. Това е единствената причина. На нас ни трябват добри игри, голове, влагане в мачовете до последно. Допуснахме лесни грешки, но ще го анализираме.

Няма значение срещу кой отбор играем. Ние не подценяваме никого. Ние искаме победи и трябва да играем правилно и добре. Въпреки че го направихме днес, не успяхме да вкараме. Създадохме положения, не малко, съжаляваме за загубата, но това е част от играта.

Имаме различни играчи, които могат да вкарват. Показахме го в миналите мачове. С оглед на начина, по който играхме, не заслужавахме да загубим, но аз съм спокоен.

В никакъв случай не очаквам загубата да се отрази. Както можеше да победим, така се случи, че загубихме с 1:2. Взимаме мерки, ще се поучим от грешките. Имаше такива, които не е редно да допускаме.

Ние ще продължим да се е готвим както досега. Това че играем навън или като домакин, нас не ни притеснява. Ще влезем в следващия мач с увереност и самочувствие", каза още Любо Пенев в ефира на Диема.

  Сподели
257