Гаф може да донесе служебна загуба на Левски от мача с Пирин


FUTBOL-TV

Гаф може да донесе служебна загуба на Левски от мача с Пирин

Управителят на Пирин Благоевград - Атанас Дафинов заяви, че от клуба са се осведомили за гафа, който допусна Левски, записвайки 10 играчи на резервната скамейка по време на мача с "орлетата", след като по правило имат право на девет. И днес ще пратят своето становище на БФС и компетентните комисии, които да се произнесат по случая.

"Още в понеделник ще предприемем нужните действия. Има си член и алинея от правилника, които са нарушени. Ние ще искаме обяснение от компетентните органи защо са го допуснали. И ако се докаже, че е така (б.а. - че смените наистина са били десет), ще настояваме да кажат какво следва. Ние ще си търсим правата до последно", категоричен бе Дафинов пред Тема Спорт. 

Очаква се днес или най-късно утре БФС също да излезе със становище за случилото се. Със сигурност ще има санкционирани, но надали ще се стигне до това сините да паднат служебно - казусът не е уреден точно в наредбите на централата. 

"За съжаление не успяхме да вземем точка от Левски. Но като правиш отбор в движение, е така. Ще ни е много трудно. Такава ни е съдбата - лесното никога не е било за нас. Дано обаче да започнем да печелим", допълни шефът на орлетата.

  Сподели
235