Георги Русев: Надявам се да вземем трите точки на "Армията"


Н. Гавазов

Георги Русев: Надявам се да вземем трите точки на

Футболистът на ЦСКА 1948 Георги Русев даде мнението си за предстоящия двубой на Армейците от IX кръг наefbet Лига.

"Надявам се да направим едно добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се ние да диктуваме темпото и да сме водещият отбор. Няма значение, че сме по напред в класирането, когато излезем на терена резултатът е 0:0. Тези три точки са важни за нашия отбор, особено на "Армията", започна Георги Русев

"Не мисля, че е уважително, когато ние гостуваме на "Армията", да не се изписва името на нашия отбор. Това е неуважително към нашия отбор. Когато те са ни били гости, ние сме ги уважили с тяхното име и смятам, че така трябва да е занапред", продължи той.

"Основното е да следваме плана на щаба и да вярваме в себе си, защото това е най-важното. На "Армията" се гостува тежко. Предполагам, че ще дойдат повече хора, което ще направи мача по-интересен."

"Не мисля, че трябва да гледаме класирането и да има напрежение, че сме пред тях. Трябва да излезем на 100% и да се поздравим с успеха. За нас най-важният мач е следващият в случая на "Армията"."

"Най-нормалното нещо е да има провокации. навсякъде го има. Дори в Подгорица преди евроквалификацията имаше такива неспортсментски прояви. Трябва да сме подготвени за това", добави Русев.

"Разбира се, че ме е яд. Играеш за България и когато не побеждаваш е тежко. Срещу Черна гора показахме добро лице през второто полувреме, но в крайна сметка футболът е игра на голове. Те вкараха два, а ние един. На никой не му беше приятно, имаше голяма доза разочарование. Тези мачове са зад гърба ни и трябва да гледаме напред", завърши той.

  Сподели
229