Стойчо Младенов няма да бъде на "Армията" за утрешния мач


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов няма да бъде на

Стойчо Младенов няма да гледа мача на "Армията" утре вечер. Младенов, който си тръгна от ЦСКА през пролетта на 2022 с грандиозен скандал, започна работа в края на миналото лято като оперативен директор в тима от Бистрица. Това привлече гнева на “червената" общност и дори се стигна до крайни действия по адрес на звездата “екзекутора" в алеята на славата пред стадион “Българска армия".

Броени седмици след това се игра и първата среща след назначението на Младенов между двата отбора. Легендата на българския футбол тогава предпочете да не бъде на “Армията", защото определено щеше да взриви напрежението по трибуните. Той не гледа на живо и следващия мач в София през тази пролет, когато на практика ЦСКА загуби титлата, завършвайки 1:1. Младенов присъства само на мача в Бистрица няколко месеца по-рано.

Сега няма да бъде по-различно. Оперативният директор на ЦСКА 1948 и този път няма да присъства на стадион "Българска армия“ за гостуването на отбора, предава вестник “Тема Спорт", което може би за момента е най-доброто решение, тъй като напрежението отново се покачва, а феновете на стадиона в “Борисовата градина" със сигурност ще бъдат особено възпалени от присъствието на видни хора от “червените" среди, които с времето предпочетоха да работят за отбора от Бистрица. Подобни събития миналата година предизвикаха ескалация на напрежението и неприятни сцени.

  Сподели
202