Червени ултраси посрещнаха новите в ЦСКА с бомбички и димки


В. Мухарски

Червени ултраси посрещнаха новите в ЦСКА с бомбички и димки

ЦСКА представи новите си попълнения пред червените привърженици. Агитка от около 200 души аплодира новите попълнения, които получиха фланелки, а после започнаха да дриблират с топка и да правят шоу за феновете. Малко по-късно старши-треньорът на отбора Милен Радуканов изведе всичките футболисти за първа тренировка на "Армията", а ултрасите на ЦСКА ги посрещнаха със скандирания "Шампиони, шампиони!", бомички и димки.

Новите играчи на отбора до този момент са Адемар Жуниор, Александър Якимов, Александър Живец, Антон Карачанаков, Жуниор Мораеш и Александър Дюлгеров, като Радуканов заяви преди това на пресконференция, че на този етап с това ще се приключи селекцията. Той добави, че разполага с 37 играчи и много от тях ще бъдат преотстъпени. Единствено голямата звезда Янис Зику не присъстваше, тъй като ще се присъедини към тима в понеделник.

"На този етап селекцията приключи, но ако се отвори добра възможност за привличането на класен футболист винаги може да се случи нещо. Ако се продаде някой от основните играчи, ще му бъде търсен заместник. Няма да спираме никого, стига да има добра оферта за него. Новите са тук и започват подготовка.  Маркиньос има два дни повече, тъй като се забави в София при получаването си на българския паспорт", заяви Радуканов.

  Сподели
156