Локо Пловдив влоши още повече положението в Пирин (видео)


FUTBOL-TV

Локо Пловдив влоши още повече положението в Пирин (видео)

Локомотив Пловдив се поздрави с победа - 1:0 като гости на Пирин в Благоевград в среща от 5-ия кръг на родния шампионат.

Решаващ момент в мача вероятно бе в 20-ата минута. Илиан Костов сбърка, като позволи на Георги Минчев да поеме топката и да се озова почти сам срещу вратаря. Наложи се намесата на Мартин Бачев, който извърши нарушение и видя директния червен картон, оставяйки отбора си с човек по-малко.

В 27-ата минута Евандро се озова на стрелкова позиция, стреля с левия крак, но изпрати топката в аут. В 41-ата минута Георги Минчев опита да порази вратата с красива задна ножица, но топката премина покрай вратата. В края на полувремето Минчев не успя да преодолее Ковальов с удар от близка дистанция.

В 57-ата минута Кондраков излезе очи в очи с Хоркаш, но стражът на пловдивчани изби.

В 67-ата минута Юго Комано центрира, Хоркаш увисна и топката падна на крака на Борис Тютюков, който обаче явно не очакваше топката да стигне до него и не я уцели добре, изпращайки я в аут.

Веднага след това положение ВАР спря играта, за да разгледа ситуация от преди минута, когато след удар с глава на Матеус Да Силва, топката се удари в ръката на Александър Дюлгеров. Реферът Петър Кузев прегледа ситуацията на монитора и посочи бялата точка. Джовани  превърна дузпата в гол.

В 88-ата минута Борис Тютюков бе затворен от двама играчи в черно-бели фланелки. Домакините поискаха дузпа, а реферът си замълча. Това вбеси феновете на Пирин, които започнаха да скандират "Мафия, мафия!". 

В добавеното време и двата тима пропиляха по едно добро положение. Борис Тютюков виждаше как топката влиза във вратата, но Лясков изчисти малко пред голлинията. Малко след това и Димитър Илиев пропусна добър шанс. В крайна сметка победата отиде на сметката на Локо Пловдив, а Пирин продължава да се намира в дъното на таблицата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
309