Лудогорец продава основен играч в Макаби Хайфа


FUTBOL-TV

Лудогорец продава основен играч в Макаби Хайфа

Мануел Шоу ще премине официално от Лудогорец в състава на израелския футболен шампион Макаби Хайфа през следващата седмица, съобщава местната преса. 24-годишният дефанзивен полузащитник очаква да получи виза за Израел, след което ще премине медицински изследвания в Хайфа, преди да се включи в подготовката на новия си отбор.

Ръководствата на двата клуба вече са постигнали договорка за параметрите на трансфера, като според различни информации от местната преса разградчани ще получат между 1,2 и 1,5 милиона евро за правата на футболиста.

"Шоу беше един от първите набелязани играчи, направихме първи контакт още преди повече от месец. Имаме нужда от подсилване на позицията, на която играе той. Вярваме, че ще може да ни помогне много занапред, въпреки че няма да бъде на разположение за плейофите на Шампионската лига, ако успеем да се класираме за тях", коментираха от Макаби.

Анголецът беше привлечен на "Хювефарма Арена" от френския Лил преди две години, като записа общо 73 мача с 5 гола и 4 асистенции за българския шампион.
   
Халфът взе участие в две срещи на Лудогорец като резерва от началото на настоящата кампания, но не игра при загубата с 1:2 в първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Астана във вторник. 

  Сподели
248