Ел Маестро: Ще отнеме време, но нещата ще се получат


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Ще отнеме време, но нещата ще се получат

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро очаквано не остана доволен от ремито със Славия..

"Ние сме ЦСКА и играем вкъщи срещу Славия. Не се намираме на нивото, което искаме да бъдем. Щом ЦСКА не бие Славия у дома, критиките са заслужени. Организацията, физическата подготовка и кондицията не са на ниво. Все пак мисля, че се представихме по-добре, отколкото в сблъсъка със Сепси и по-добре, отколкото преди няколко седмици. Знам каква е ситуацията в отбора. Виждам момчетата всеки ден. Няма да бъдем там, където искаме в следващите дни. Ще ни отнеме повече време. Мисля, че с времето ще докарам отбора в ситуацията, в която феновете го искат“.

"Не съм съгласен, че създадохме много шансове. Не сме на нивото на ЦСКА. Това не е броят положения за ЦСКА. Не изглеждаме достатъчно свежи. Малко по-свежи и компактни сме. Но не е това, което трябва“.

"Ние сме гъвкави тактически. Можем да ползваме различен брой формации. Мое решение е коя да избера“.

"Много неща ще трябва да променим. Генерално имаме качествата да се сражаваме с Лудогорец. За 6 дни ще бъде трудно, футболът е странна игра. Отиваме с нагласата да победим и ще опитаме да го направим“, каза още той и след това коментира бъдещето на голмайстора Лазар Туфегджич.

 "Аз не съм заинтересован да влизам в спекулации с трансфери – били те входящи и изходящи. Доволен съм от Лазар Туфегджич, можеше да вкара повече от гол, бе въвлечен в интересни ситуации. Важно е всеки играч да се раздава в тренировки и мачове“, сподели след края на мача наставникът на ЦСКА в ефира на Диема.

  Сподели
114