Бакеро: ЦСКА ще играе силно срещу нас, заради загубата от Сепси


FUTBOL-TV

Бакеро: ЦСКА ще играе силно срещу нас, заради загубата от Сепси

Славия ще играе за своята чест в предстоящия мач срещу ЦСКА от четвъртия кръг в Първа лига, заяви старши треньорът Хосе Мария Бакеро. “Белите" гостуват на стадион “Българска армия" на 6 август (неделя) от 18:45 часа, а главната цел пред испанския специалист е подобрение на представянето на отбора във всеки мач.

“Историята на футбола в България е започнала със Славия, те са имали своите хубави моменти, подобно на ЦСКА. Когато излезе на терена всеки отбор защитава своята чест. Ние ще излезем да защитим честта ни. Футболистите работят за моите идеи. Много съм доволен от работата и духа на футболистите, всеки ден се опознаваме все по-добре с тях. Нямаме дългосрочни цели, но имам една група от играчи, които искам да се подобряват и да се представят все по-добре, както и да печелят мачове. Има и млади футболисти, които са много мотивирани. Целта ми е във всеки мач да играем все по-добре", заяви Бакеро за медиите.

Той коментира паузата в първенството от близо 14 дни за славистите заради отложения мач с Лудогорец Разград.

“Имахме две седмици да тренираме, което е нещо ново за мен, защото календарът в България е такъв, че това не ми се е случвало. Отборът е много мотивиран да играе в този мач срещу ЦСКА и да спечели. Тренирахме много добре през последните две седмици. Този двубой се очаква с нетърпение. Отборът се подобрява с всяка следваща тренировка и аз също очаквам с нетърпение срещата. Очаквам най-добрия ЦСКА заради резултата вчера и загубата (0:4) срещу Сепси. Очаквам много труден мач. Няма значение схемата на игра на противника. Познаваме си от началото на първенството и мачовете им в Европа. Двубоят ще бъде труден. Имахме много време да тренираме, но проблемите могат да се поправят само в официалните мачове. Имаме уважение към ЦСКА, но искаме единствено победата", каза още испанският треньор на Славия.

Новото попълнение Сибири Кейта тренира със своите съотборници, но все още не се знае дали ще бъде в групата за двубоя в неделя.

  Сподели
116