Лудогорец представи звездната селекция, ще играе контрола с Парма


В. Мухарски

Лудогорец представи звездната селекция, ще играе контрола с Парма

Новият член на "А" група - Лудогорец ще привлече още две или три нови попълнения, обяви старши-треньорът на тима от Разград Ивайло Петев. Днес бяха представени закупените досега футболисти - Емил Гъргоров-Бадема (на снимката), Йордан Минев, Светослав Дяков, Димо Бакалов, Урош Голубович и Марселиньо. Очаква се в най-скоро време към отбора да се присъедини и словашки защитник Мариан Ярабица.

"Чакаме още две или три нови попълнения. До края на седмицата те ще пристигнат. С щаба и ръководството разговаряме относно трансферите, но аз имам решаващата дума по селекцията. Нямаме поставена конкретна цел. Надявам се да се превърнем в гранд. Ще имаме лагер в Сливен, после ще бъдем в Австрия. След това ще изиграем и контрола с Етър. Дано изградим отбор, който да е готов за шампионата. Общо 10 контроли ни предстоят, като най-известният ни съперник е Парма", обяви Петев.

Тимът от Разград освободи Радослав Комитов. Защитникът, който може умело да играе и като дефанзивен халф, ще се присъедини към друг новак в "А" група - Светкавица Търговище.

  Сподели
139