Десподов: Имаше спад в настроението след лошия мач и това е нормално


FUTBOL-TV

Десподов: Имаше спад в настроението след лошия мач и това е нормално

Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов очаква тимът на Балкани (Косово) утре да бъде още по-агресивен в реванша в първия кръг на Шампионската лига. Разградчани паднаха с 0:2 в първия мач, а утре ще се опитат да заличат пасива. Ето какво каза Футболист номер 1 на България преди мача утре в Разград:

"В главите на футболистите е единствено мисълта за побeда и отстраняване на отбора на Балкани. Имаше спад в настроението след лошия мач и това е нормално. Но веднага трябваше да се настроим единствено за победа. Мотивирани са всички в съблекалнята да дадем всичко от себе си и да ги отстраним. Най-важното е всички да вярваме. Имаме качествата да вкараме повече от два гола и го знаем. Но най-важното е да го покажем на терена".

Преди първата среща Десподов посочи агресията на отбора от Косово като елемент от играта, за който трябва да се внимава.

"Балкани беше по-агресивен отбор от нас. Утре не ни чака нищо различно, така че трябва да бъдем два пъти по-агресивни. Те са такива и играят атакуващ футбол. Но имат два гола преднина и ще бъдат повече агресивни и трябва да отговорим", каза още крилото на лудогорци.

  Сподели
232