Сектор Г за феновете на Левски: Мълчаха цял мач и избухнаха при гола на Лудогорец


FUTBOL-TV

Сектор Г за феновете на Левски: Мълчаха цял мач и избухнаха при гола на Лудогорец

Организираните фенове на ЦСКА излязоха с публикация в социалните мрежи след победата на техните любимци с 2:0 над Левски. “Трибуна Сектор Г" коментира привържениците на Левски, които следяха внимателно и срещата във Варна и се радваха при гола на Лудогорец срещу Черно море.

Публикуваме съобщението на "Трибуна Сектор Г" без редакторска намеса: 

 
Армейци, 

След всяко дерби ви благодарим за присъствието и себераздаването, но за вчера думите не могат да бъдат достатъчни. Поклон, поклон и поклон за всеки един присъствал на смазващото ни превъзходство снощи! 

Изпращаме турбулентен сезон, изпълнен с много емоции и обрати. Бяхме в Ада, стигнахме и до портите на Рая, но в крайна сметка не успяхме да влезем. Кое е най-важното? Преоткрихме отново и отново безграничната си любов към ЦСКА и дори след крайния съдийски сигнал, чак докато не ни пуснаха да си тръгнем, пяхме, скандирахме и подкрепяхме любимия отбор въпреки загубената титла. Това не може да се купи с пари и не може да бъде пречупено от нищо и никого! 

Що се касае "противника" ни ще изхабим максимално малко думи - срам, позор и унижение. Да мълчиш почти цял мач, избухвайки за по 5 минути при гола на "Лудогорец" и края на мача във Варна, е еманацията на едно дългогодишно падение, замазвано и прикривано умело с фалшива пропаганда и много позьорщина. Но истината рано или късно винаги излиза наяве. Дано сте се насладили на пирошоуто и нали знаете - когато видиш падаща звезда, е хубаво да си пожелаеш нещо... 

САМО ЦСКА!

  Сподели
164