Шеф в ЦСКА: Някои отборчета обиграваха юношите срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

Шеф в ЦСКА: Някои отборчета обиграваха юношите срещу Лудогорец

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след победата с 2:0 срещу Левски. Филипов призова Левски да погледне докъде е стигнал като клуб и разкри какво е бъдещето на Саша Илич на стадион "Българска армия“.

"Станахме втори в класирането с един невероятен точков актив. От 35 мача да постигнеш 85 точки е невероятно постижение, но и 90 да бяхме, пак нямаше да станем първи. Тези точки ние ги постигнахме честно и почетено. Нямахме късмета да играем срещу юношески формации, нямахме късмета съдии да ни решават мачовете. В някои даже бяхме ощетени. Това е ЦСКА. ЦСКА се бори докрай за шампионската титла. С високо вдигнати глави сме. Поздравявам футболистите, поздравявам треньорите за работата и постигнахме много сериозно постижение като точки“, каза Филипов.  

Аз съм приятел с Илиан Илиев още от казармата. Познавам го като характер и човек. Нямах съмнение, че Черно море ще си играе мача срещу Разград. За разлика от други отборчета, които срещу Разград решиха да си обиграват юношите. Явно Разград не е чак такъв дразнител и те решават да си обиграват юношите“, продължи той.  

"Аз не мога да имам претенции към Левски. Големите отбори не им отива този начин на поведение. Левски да си прави сметка като клуб, като отбор докъде е стигнал. Не съм бил тогава в ЦСКА (когато има съмнения, че ЦСКА е дал мача на Ботев). От осем години съм юноша на ЦСКА. Минах и през мъжкия отбор. Винаги са ме възпитавали единствено и само да се боря за победа и когато имам неуспехи, да търся вината в себе си. Направихме грешки в два възлови двубои. Когато всеки мач играеш на 100%, отборът срещу теб се хвърля, натрупват се картони и контузии. Днеска имахме пет човека контузени, един наказан. Не успяхме да попълним групата. ЦСКА всеки един мач играе за победа и се бори за първото място“, каза още директорът на ЦСКА.  

  Сподели
167