Десподов: Който се поддаде на напрежението, той ще загуби титлата


FUTBOL-TV

Десподов: Който се поддаде на напрежението, той ще загуби титлата

Кирил Десподов грабна приза за Играч на мача, след като отбеляза гол и асистира за другите две попадения в победата с 3:2 срещу Левски.

 
"Първо благодаря на всички хора, които са гласували за мен. С оглед, че обърнахме, то със сигурност показахме шампионски манталитет. Отново допускаме да ни обърнат в резултата, ако искаме да сме шампиони трябва да го оправим. Днес нашият опонент за титлата сгреши и ние трябваше задължително да вземем тази победа", сподели капитанът на Лудогорец след срещата.

"Не е лежерно начало, сякаш когато отбележим гол, просто се дърпаме назад и винаги допускаме гол. Това са неща, които със сигурност треньорите ги виждат и ще обърнат внимание на това нещо. Нека сега се радваме на победата и остава един мач до вдигането на шампионската титла, надявам се да победим следващия мач", допълни той.

"Който се поддаде на напрежението, той ще загуби титлата, според мен. Очаква ни изключително тежък мач. Отборът на Черно море има добри футболисти, добър треньор. Още от утре започваме да говорим, че ни очаква изключително тежък мач", завърши Десподов в ефира на Диема.

  Сподели
171