Саша Илич: Започнахме мача с огромен страх, ще се борим до последен дъх


FUTBOL-TV

Саша Илич: Започнахме мача с огромен страх, ще се борим до последен дъх

Наставникът на ЦСКА Саша Илич бе много разочарован от равенството на своя отбор срещу ЦСКА 1948. 

"Това е много труден момент за нас. В случай, че бяхме победили, всичко щеше да зависи от нас. Нещата вече не зависят от нас, трябва някой друг да играе за нас. Лудогорец има два мача, ние един", започна Илич.

"Започнахме мача с огромен страх, предполагам, че на футболистите им е било трудно да играят под такова напрежение. Освен страха, няма за какво друго да ги обвинявам. Имаше желание, както и моменти на агресивност. Стигнахме до някакви възможности на гол, можеше и да дузпа да вкараме, но не успяхме. Турицов има моята голяма подкрепа, въпреки пропуска", продължи наставникът на ЦСКА.

"Съществува някакъв определен страх. Никога не сме били толкова близо до титлата. Трябва да се борим до последния дъх. Продължава Назон да има проблем в коляното и играе с контузия. Трябва всички да са здрави. Не знам дали ще играе срещу Левски. Само тези, които са готови, ще участват в двубоя", добави специалистът.

"Надявам се, че ще има феърплей. ЦСКА 1948 ги поздравявам, защото се хвърлиха. Надявам се и на феърплей в Разград. Изключително голям шок беше това за нас, тъй като не успяхме да вкараме в последната секунда и да стигнем до победата. Предстои ни най-големият мач в първенството. Няма какво да се оплакваме, продължаваме", завърши Саша Илич в ефира на Диема.

  Сподели
150