Петев: Сами сме си виновни! Очаквам труден мач и срещу Левски


FUTBOL-TV

Петев: Сами сме си виновни! Очаквам труден мач и срещу Левски

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не бе доволен от представянето на своя отбор след равенството с ЦСКА 1948.

"Равенството е равностойно на загуба. Виновниците сме само ние. Изключително груби грешки при допуснатите голове. Отбелязахме два гола, но не успяхме да съхраним предимството и естествено, че не сме доволни. Виновни сме само ние. Казах го вече. И при двете ситуации, когато допуснахме попадение, действахме много лошо и това ни коства да вземем три точки", започна Петев.

"Теренът е еднакъв и за двата отбора. Грешките можем да търсим само в нас и да ги минимизираме в последните два мача и да гледаме да ги избегнем. Лошото е, че във всеки мач допускаме елементарни грешки. Срещата мина, трябва да направим анализи. Ние знаехме, че този мач ще е коренно различен. Подходихме максимално добре. Не можеш по такъв начин да допуснеш два гола. Накрая за малко и да загубим мача, тъй като ЦСКА 1948 имаше чиста възможност", продължи специалистът.

"Няма лесен мач, всеки един е тежък. Най-важното е да съумеем в двата мача, които останаха, да победим. Очаквам, че ще е труден мачът с Левски. В добро игрово състояние са, няма да е лесно, но трябва да коригираме грешките от днес, както и тези от предишните мачове. Надяваме се във фаза защита да действаме по-добре, защото днес ни коства много", завърши Ивайло Петев в ефира на Диема.

  Сподели
167