Десподов: Несериозно беше да се говори, че ще си разменим победи с ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

Десподов: Несериозно беше да се говори, че ще си разменим победи с ЦСКА 1948

"Надявам се в края на сезона трудът ни да се възнагради с по-голяма купа“. Това заяви днес в пресклуб "България“ нападателят на Лудогорец, който грабна наградите за Играч на кръга от първенството и футболист на месец март.  За блестящия си хеттрик в мача срещу Черно море Кирил Десподов спечели  вота на футболните треньори и специалисти с 11 от общо 18 гласа и получи стилизирана купа с футболна топка за №1 на ХХIII кръг. Това постижение на терена му донесе и признанието на спортните редакции в анкетата на пресклуб "България“ за футболист на м. март – 15 гласа от общо 25, за което Десподов бе отличен с малката "Златна топка“, изработка на бижутерската къща UVEL.

"Тези награди са както индивидуални, така и отборни. Надявам се в края на сезона трудът ни да се възнагради с по-голяма купа“, бяха първите думи на Десподов.

Той коментира и внушението преди финала за Купата на България, че Лудогорец щял да отстъпи трофея на ЦСКА 1948, за да получи в компенсация като подарък победа в предстоящия финал на първенството вдругиден.

"Несериозно е да коментираме, че едва ли не трябва да излезем и  да се разходим по терена, да дадем победата на ЦСКА 48, а те да ни върнат жеста за първенството сега“, каза нападателят на Лудогорец и националния отбор. Разградчани завоюваха трета Купа на България, а в неделя са устремени към 12-а поредна шампионска титла. ЦСКА София е само на една точка зад Лудогорец и битката за големия трофей е заредена с драматизъм до последния момент.

"Загубихме доста точки срещу слаби противници, но не трябва да омаловажваме ЦСКА“, заяви Десподов. "Стигна се дотам в последните 3 кръга да се решава титлата“, добави той. "В отбора всички сме мотивирани да спечелим титлата“, обобщи Десподов.

  Сподели
149