Петев: Искам на финала да има 15 000 зрители


FUTBOL-TV

Петев: Искам на финала да има 15 000 зрители

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че би му се искало на финала за Купата утре да присъстват 10-15 хиляди души. До момента обаче продадените билети са около 300. Прогнозите са за един от най-слабо посетените финали.

"Преди повече от десет години Купата бе първият трофей на Лудогорец. Ние не сме отписали мача, ще направим всичко възможно да спечелим трофея отново. Срещу нас ще има един сериозен отбор с млад треньор. Ние обаче сме готови и се надявам, че ще направим един добър мач, и ще спечелим. Ще се постараем да спечелим какво имаме пред нас. Мислим позитивно, а какво ще се случи, ще видим накрая на сезона. Ние ще концентрираме сили в утрешния мач, а след това ще видим кой как се чувства, може да има умора и картони, но за нас утре е най-важният мач и се фокусираме върху него.

Всички без трайно контузените Рик Джонатан и Диниш Алмейда са аут, всички останали са на линия. Дузпите са част от играта и може да се стигне до тях, ние трябва да сме готови и за тях, ако се стигне дотам. Ние сме с 16 или 17 мача в повече от останалите отбори през сезона, така че още едни 30 минути няма да ни повлияят, ако има продължения. Между Купата и титлата, избирам и двете. Ние се борим. Надявам се утре съдията да помага на футбола.

Не е много добре слабият интерес на феновете. Не знам колко фенове ще има. Ако има малко хора. ще е не чак толкова добре, Не знам поради каква причина. Искам да има 10-15 000, дори и да не е пълен стадионът", каза Петев.

  Сподели
297