Тодор Янчев: Мачът утре може да не завърши след 90 минути


FUTBOL-TV

Тодор Янчев: Мачът утре може да не завърши след 90 минути

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев даде съвместен брифинг с Ивайло Петев преди финала в турнира за Купата на България. 1948 се изправят срещу Лудогорец утре от 19:00 часа на стадион "Васил Левски".

"Най-важен е утрешният мач, а не какво е било преди два месеца. Резултатите ни срещу Лудогорец са положителни, но най–важно е бъдещето, а не да лежим на стари лаври. Ние сме амбицирани отново да покажем добра игра и добър резултат срещу тях. Това е турнирен мач, който може да не завърши в 90 минути. Би било чудесно, ако напишем такава история като Ивайло Петев и неговия отбор. Ние сме амбицирани да вървим по този път. Винаги трябва да се започне отнякъде. Амбиции винаги има“, започна Тодор Янчев.

"При нас положението е същото. Всеки един мач говорим, че паралелно с финала за Купата, си гоним третото място. Утре е финалът, това е най-важният мач за нас. После си имаме цел в първенството - да завършим на третата позиция, която дава право на участие в евротурнирите. Нямаме наказани играчи, трайно контузените са Жека, Джонатан и Бидунга. Няма нищо ново, но това е чат от футбола. Шест мача, нормално е. Нищо фрапантно не е станало за нашия отбор. Позицията ни в първенството е идеална, играем и финал. Нормални резултати, можехме да победим, но така се стекоха самите двубои. Не е притеснително", допълни той.

"Няма нищо по-хубаво от това да се играе пред повече хора. Атмосферата е друга. Играли сме и аз, и Ивайло пред пълни трибуни. Няма нищо по-хубаво за един спектакъл, който се явява финалът, но ще видим утре“, завърши Тодор Янчев.

  Сподели
302