Саша Илич: ВАР трябваше да гледа две дузпи за ЦСКА


FUTBOL-TV

Саша Илич: ВАР трябваше да гледа две дузпи за ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира равенството на неговия отбор срещу Лудогорец. Очаквано наставникът разкритикува главния съдия за негови отсъждания за двете неотсъдени дузпи в полза на "армейците".

"Изключително доволен съм от начина, по който моят отбор игра. Бяхме много агресивни и смятам, че бяхме по-добрият тим на терена. Завършихме наравно, до края ни остават три много тежки мача, ще дадем всичко от себе си да ги спечелим. Аз съм емоционален човек и така водя мачовете. Не са ми ясни някои неща, например как в първите 20 минути получихме три жълти картона в такъв спокоен двубой", започна Илич.

"Винаги се опитвам да гледам реално и да, имаше ситуация, която ВАР трябваше да прегледа за дузпа за Лудогорец, но и за две дузпи в наша полза. Смятам, че ВАР трябва да се отнася по-отговорно към тези ситуации. Отборът на Лудогорец е много добър отбор, с качествен треньор, който обича да владеят топката. Единственият начин, по който можем да се противопоставим, е да бъдем агресивни", продължи наставникът.

"Тези три жълти картона за нас, които според мен не бяха заслужени, ни лимитираха. Да не говорим повече за съдията, вече е свършило. Доволен съм от това как изиграхме и трите си мача срещу Лудогорец. Факт е, че взехме само една точка от тези двубои, но това е единственият начин, по който можем да се доближим до тях – с тази игра", добави специалистът.

"Дюкенс Назон има проблем с коляното и решихме, че той трябва да влезе в един определен момент, в който може да донесе нужната енергия. Вкарахме и два много красиви гола. Второто попадение ни бе плод на страхотната агресия, която демонстрирахме. С изключение на резултата, който не мога да променя, съм доволен от всичко останало", каза треньорът на ЦСКА.

"Мисля, че в такива мачове са нужни играчи с опит. Във футбола голове обикновено се вкарват от грешки. При първото попадение Десподов се възползва от скоростта си, а Игор Тиаго при втория гол от ръста си. Със сигурност сме в битката за титлата. Имаме три мача, ще се борим във всеки един от нас, няма да е лесно, но ще опитаме", завърша Саша Илич в ефира на Диема.

  Сподели
294