Петев: Нямаше много футбол


FUTBOL-TV

Петев: Нямаше много футбол

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не остана доволен от съдийството на мача с ЦСКА, завършил 2:2. Старши треньорът на "орлите" изрази разочарование от факта, че Георги Кабаков не е отсъдил дузпа за нарушение на Мено Кох срещу Игор Тиаго в самия край на двубоя на "Хювефарма Арена".

"За футбол не мога да говоря, защото нямаше много футбол. Нервите преобладаваха. Две груби грешки в нашата отбрана, дадоха превес на ЦСКА.Второто полувреме отбелязахме един гол и имахме още една и две ситуации", коментира Петев в ефира на Диема.

"ЦСКА нямаше нито едно голов положение през второто полувреме. Недоволен съм от грубите грешки през първото полувреме, малко учудващо за мен, все пак имаме много опитни футболисти в центъра на отбраната. Трябва да се учим от нашите грешки, защото не може да допускаш с лека ръка такива голове в дерби. Може би резултатът е справедлив.

Нормално е да има малко повече напрежение. Това обаче не са футболисти на 17-18 години. Трябва да бъдем мнгоо стабилни в защита. Върнахме се в мача, имахме една ситуация, която вгорчи всички привърженици на футбола, много съм разочарован. Милиони видяха, че това е дузпа. Нека тази ситуация да лежи на съвестта на този, който не е отсъдил и на хората от ВАР", каза още той, без да коментира двете неотсъдени дузпи за ЦСКА.

  Сподели
246