Десподов: Заслужавахме повече победата от ЦСКА


FUTBOL-TV

Десподов: Заслужавахме повече победата от ЦСКА

Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов бе избран за Играч на мача след сблъсъка срещу ЦСКА. Атакуващият футболист отбеляза гол и асистенция, а срещата завърши 2:2.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Не мисля, че и двата отбора бяхме излезли за равенство. Борихме се за победа. Трябва повече да съжаляваме, тъй като създадохме повече положения. Глупави грешки направихме и ни вкара два гола. Остават три мача и ще се реши кой ще е шампион", започна Десподов.

"Трябва да останем фокусирани. Нормално е да има накъсвания, част от футбола е. Не мисля, че днес нещо по-специално се е случило. Нормален мач, добър за зрителите с четири гола. Жалко е, че не успяхме да спечелим, защото заслужавахме повече от ЦСКА", добави нападателят.

"Ние сме отбор, който обича да играе под напрежение. Имаме достатъчно класни и опитни футболисти, които не ги притеснява ситуацията. Искаме всеки мач да побеждаваме. Трябва да се възстановим, защото ни чака финал срещу ЦСКА 1948 и трябва да се фокусираме там", продължи футболистът на Лудогорец.

"Хубаво е да има конкуренция, защото дава мотивация да си по-добър. По този начин си буден и играеш на 100%. Имам мисля по-сериозен крамп, надявам се до ден-два да се оправи проблемът", завърши Кирил Десподов в ефира на Диема.

  Сподели
228