Феновете на ЦСКА изкупиха сектора за гости в Разград


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА изкупиха сектора за гости в Разград

Феновете на ЦСКА изкупиха всички билети за сектор "Г" на стадион "Хювефарма Арена“ за утрешния мач с Лудогорец. По информация на FTV част от привържениците дори са се сдобили с пропуски за сектор "В".

Домакините съобщиха новината, че билетите за сектора за гости са изчерпани, като внесоха подробности относно важните неща, които феновете на ЦСКА трябва да знаят преди съботния мач.

Ето какво написаха от Лудогорец без редакторска намеса:

"Свършиха билетите за сектор "Г"

Уважаеми фенове на ЦСКА-София,

Уведомяваме Ви, че билетите за сектор "Г" за утрешния мач на "Хювефарма Арена" са изчерпани. По тази причина касата на сектор "Г" утре няма да бъде отворена. Важно е да се знае, че ПФК Лудогорец изпрати определен брой билети на привърженици на армейците, които ще пътуват организирано от София.

ПФК Лудогорец напомня на феновете на ЦСКА-София, които са си закупили билети онлайн от тестовата версия на мача в системата на Eventim, че талоните са валидни, но трябва да бъдат разпечатани на хартиен носител, тъй като на "Хювефарма Арена" има пропускателен режим с турникети, които дават достъп след прочитане на баркода. Съветваме ви да не копирате многократно един и същ билет, тъй като системата ще допусне единствено първият.

ПФК Лудогорец уведомява гостуващите привърженици, че на сектор "Г" ще има кетъринг зона с освежителни напитки, както и екип от парамедици с линейка, която ще бъде позиционирана пред входовете на сектор "Г".

За улеснение на гостуващите фенове се обособява зона за паркиране по северното платно на Гаров път от кръстовището на бул. “Княз Борис“ с ул. “Добруджа“ до подстанцията на западна промишлена зона“.

  Сподели
215