Тодор Янчев: Пожелавам си да спечелим първа Купа


FUTBOL-TV

Тодор Янчев: Пожелавам си да спечелим първа Купа

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев говори пред медиите преди "червените“ да излетят за Варна за визитата на Черно море.

"Нашата нагласа е винаги за победа. Както за нас, така и за нашите опоненти, са много важни мачовете до края на първенството. Имаме наказан човек в лицето на нашия централен нападател Алекс Колев. Стив Фуртадо също не пътува заради болежки. Имаме нашите си футболни проблеми“, заяви той.

"Спокойствието е най-важно, с колегите ми се стараем да даваме спокойствие и увереност в отбора. Ако ние сме притеснени, това се пренася, много е важно нашето държание, нашата нагласа“, добави специалистът.

"Искаме да вземем победа, която ще ни даде спокойствие за третото място. Няма какво да пестим. Във футбола всичко става. Най-важният мач е предстоящият“, заяви наставникът на "червените“.

"Винаги една победа дава самочувствие. Финалите са коренно различни мачове. Нагласата е коренно различна от всички обикновени мачове в първенството. Не могат да се правят съпоставки. На един финал не е нужно и голяма мотивация, защото това е финал“, каза Янчев.

"Имаме скаутско звено, има хора, които денонощно работят по селекцията, така че тя е един процес, който през цялото време, въпреки че не се вижда на терена, нашето скаутско звено работи всеки ден“, сподели той.

Попитан какво си пожелава за рождения ден, който е днес (19 май), Тодор Янчев отговори: "В личен план си пожелавам да съм жив и здрав, а в професионален в сряда да спечелим първа Купа.“

  Сподели
143