Точно 17 продадени билети за Купата на България след един ден


FUTBOL-TV

Точно 17 продадени билети за Купата на България след един ден

17 са продадените билети за финала за Купата на България, става ясно след справка на FTV. Ценните хартийки бяха пуснати днес и до 19:00 часа няма голяма активност от агитките на ЦСКА 1948 и Лудогорец.

Почти всичките закупени талони са от фенове на столичния тим. И въпреки това, предварителните прогнози сочат, че символичните гости от Разград ще се радват на малко по-голяма подкрепа от трибуните.

Към момента десет билета са закупени за сектор А и 4 билета за сектор Г. Освен това има и два продадени за ложата. Само един фен на Лудогорец си е купил билет за сектор А.

Както е известно централната трибуна е разделена на две половини за двете агитки. Освен това билети се продават за "Лъвчетата" на секторите - Г (за "червените") и Б (за разградчани).

От основния спонсор Sesame Casino пък разиграват игра в своята Фейсбук страница, в която ще подарят 8 билета на случаен принцип. Така бройката на феновете ще се покачи още малко, но все пак това се очертава като един от най-слабо посетените финали в турнира.

  Сподели
374