Спас Делев мечтае да играе за Манчестър Юнайтед


В. Мухарски

Спас Делев мечтае да играе за Манчестър Юнайтед

Звездата на ЦСКА Спас Делев бе избран днес в зала "Родина" за играч на мача във финала за Купата на България ("армейците" победиха Славия с 1:0). Националът говори пред медиите и заяви, че неговата мечтае да играе за Манчестър Юнайтед, където в момента се подвизава друг български футболист - Димитър Бербатов.

"Радвам се за тази награда, но най-важното бе, че победихме Славия с 1:0 и взехме Купата. Аз продължавам да се развивам, дано някой ден заиграя в Манчестър Юнайтед - това ми е мечтата. Иначе засега оставам в ЦСКА и бих отишъл в чужбина само при добра оферта за мен и за клуба. В момента си почивам и не искам да мисля за футбол. Благодарен  съм на всички в ЦСКА, че ме подкрепят и ми гласуват доверие.  Те ми дадоха шанс, аз няма да забравя това", заяви Спас Делев.

"Любимият ми номер във футбола е 7. Иначе в националния съм с 8, но знаете, че Чавдар Янков носи тази фланелка и трябва да се съобразявам с по-старите в отбора. На моя пост там играе Мартин Петров, но аз се старая винаги да давам всичко от себе си", коментира още Делев.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
147